Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft értékű rendelés felett!

Vigyázz, kész, rajt!


Elstartolt vadiúj webshopunk, tapasszátok szemeteket a netre! A Bitang márka már 2012 óta működik, azóta igyekszünk megteremteni minden hithű bitang számára az instant magyar menőséget, amihez most még új, tök modern webshopot is pattintottunk.  Nézz szét bitang póló és kiegészítő kínálatunkban, találd meg a hozzád illő, legmenőbb magyar vidéki stílust!

Tudtad, hogy kis grafikus csapatunk már több mint 8 éve tervez, és készít totál egyedi, design pólókat? Célunk, hogy olyan mintákat készítsünk és nyomjunk pólókra, kiegészítőkre, amelyek hűen tükrözik a vidéki, magyar életérzést, mindezt pedig egyedi grafikákkal, és designos megjelenéssel teszik. Nem tucat pólókat és mintákat gyártunk, hanem olyan beszédes, nagyon magyar, önkifejező szimbólumokat, amelyeket öröm viselni vidékinek és nem vidékinek egyaránt. Egyedi póló mintáink között visszaköszön a pálinka, a kakas, a szalonna, a bicaj, vagy éppen a fityisz, és a kávé is.

A pólók, sapkák, vászontáskák, kitűzők és a matricák esetében is nagy hangsúlyt fektetünk az egyediségre, a kézzel rajzolt grafikákra, azok termékekre helyezésére, majd a csomagolására is. A Bitangnál minden grafika saját tervezésű, a póló mintáktól kezdve, a méretcímkén át, egészen a legapróbb kiegészítőkig, minden totál egyedi bitang design! Egyedi mintáinkat ráadásul magas minőségű, 100% pamut pólókra nyomjuk, szitanyomással, hogy a design termékek ne csak esztétikusak, de hosszú élettartamúak is legyenek!

Ha a kávédat csak kotyogóssal készíted, ha majdnem minden ételbe teszel szalonnát, ha szerinted nincs menőbb egy barkasnál, és nincs baráti vagy családi találkozó pálinka nélkül, akkor Neked készülnek a Bitang termékek!

Nézz szét új webshopunkban, és rendeld be a legkúlabb bitang pólókat, kiegészítőket!