Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft értékű rendelés felett!

Nyerj egy női Bitang pólót Nőnapra!


Mi is készülünk ám a Nőnapra, előkerítettünk pár nagyon bitang női pólót, amiből 3 darabot mindjárt ki is sorsolunk! Keressétek Facebook oldalunkon a nyereményjáték felhívását! 

Játékszabályzat:

A Bitang (Torma Tibor Róbert ev.) nyereményjátékot hirdet, "Nyerj egy női Bitang pólót Nőnapra!” címmel.

Részvételi feltételek: A nyereményjátékban cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték vége előtt a tizennyolcadik életévüket betöltötték és érvényesen válaszoltak kommentben a játékfelhívás alá. Érvényesen nem vehetnek részt a játékban a szervező munkavállalói, és azok közeli hozzátartozói. Az előírtaktól eltérő formátumú hozzászólások helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. Minden személy csak egy érvényes kommentet adhat le.

Nyereményjáték időtartama:

A nyereményjáték kezdete: 2021.03.06.

Vége: 2020.03.08. 20.00

Sorsolás: 2020.03.08. 20.30

Nyertes kiválasztása: A nyereményjáték nyerteseit egy sorsoló program segítségével automatikusan, véletlenszerűen választjuk ki a nyereményjátékot meghirdető poszt alatti, kommentben hozzászólók közül. Minden személy csak egy érvényes hozzászólást adhat le. A nyerteseket Facebook oldalunkon keresztül értesítjük.

Nyeremény: 3 db női Bitang póló, a nyertesek által kommentben megjelölt mintával és méretben (1 nyertes 1 db női pólót nyer). A játékosok csakis azokból a termékekből választhatnak, amelyeket a játék felhívásában feltüntetett a szervező. Az alábbi raktárkészlettel rendelkezik a szervező, melyekből a játékosok kommentben jelezhetik melyik mintát és méretet szeretnék megnyerni:

  • Vidéki Bitang Stílus póló: S méret
  • Bemutatom a matyót póló: L méret
  • A felkelő nap háza póló: S és M méret
  • Vidéki póló: S méret

A nyereményért a sorsolást követő 7 napon belül kell jelentkeznie a nyertesnek, Facebook oldalunkra küldött üzenetben, vagy a bitangrendeles@gmail.com címre küldött levélben jelezheti nyeremény átvételi szándékát és egyeztetésre kerül annak módja is. A nyertes a nyeremény átvételével elfogadja azon kérésünket, mely szerint képet kell készíteni a nyereményéről és azt a rendelkezésünkre kell bocsátania.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

A Bitang (Torma Tibor Róbert ev.) fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve annak kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.