Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft értékű rendelés felett!

Nyerj Bitang táskát Anyák napjára!


Édesanyáknak és nagymamáknak is bitang ajándékokat találni a shopban, hiszen egy minőségi, bomba vászontáskával könnyebb a piacozás is!
Most pedig egyet meg is nyerhettek, amihez nincs más dolgotok, mint csekkolni az elérhető kínálatot a shopban, majd Facebookon a játék posztja alatt kommentben megírni melyik vászontáskát szeretnétek megnyerni és hogy anyának vagy nagymamának szeretnétek azt ajándékozni! <3 

Játékszabályzat:

A Bitang (Torma Tibor Róbert ev.) nyereményjátékot hirdet, "Nyerj egy Bitang vászontáskát Anyák napjára!” címmel.

Részvételi feltételek: A nyereményjátékban cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték vége előtt a tizennyolcadik életévüket betöltötték és érvényesen válaszoltak kommentben a játékfelhívás alá. Érvényesen nem vehetnek részt a játékban a szervező munkavállalói, és azok közeli hozzátartozói. Az előírtaktól eltérő formátumú hozzászólások helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. Minden személy csak egy érvényes kommentet adhat le.

Nyereményjáték időtartama:

A nyereményjáték kezdete: 2021.04.27.

Vége: 2020.05.02. vasárnap, 12.00

Sorsolás: 2020.05.02. vasárnap, 14.00

Nyertes kiválasztása: A nyereményjáték nyerteseit egy sorsoló program segítségével automatikusan, véletlenszerűen választjuk ki a nyereményjátékot meghirdető poszt alatti, kommentben hozzászólók közül. Minden személy csak egy érvényes hozzászólást adhat le. A nyertest Facebook oldalunkon keresztül, a játék posztja alatti kommentben értesítjük.

Nyeremény: 1 db Bitang vászontáska. A nyereményért a sorsolást követő 7 napon belül kell jelentkeznie a nyertesnek, Facebook oldalunkra küldött üzenetben, vagy az info@bitang.hu címre küldött levélben jelezheti nyeremény átvételi szándékát, és egyeztetésre kerül annak módja is. A nyertes a nyeremény átvételével elfogadja azon kérésünket, mely szerint képet kell készíteni a nyereményéről és azt a rendelkezésünkre kell bocsátania.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

A Bitang (Torma Tibor Róbert ev.) fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve annak kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.