Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft értékű rendelés felett!

Nyerj Bitang vászontáskát!


Hogy álltok a karácsonyi bevásárlásokkal, bitangok? Nálunk még pörög az Xmas Bazaar a shopban, ráadásul most még egy bitang vászontáskát is kisorsolunk, hogy teletömhessétek akciós Bitang cuccokkal, na meg bejglivel! Keresd Facebook oldalunkon a nyereményjáték felhívását, játssz és nyerj egy Bitang vászontáskát! 

Játék vége: 2020. december 16. 14.00

Sorsolás: 2020. december 16. 16.00


Játékszabályzat: 

Torma Tibor ev. nyereményjátékot hirdet "Nyerj Bitang vászontáskát!”címmel.

Részvételi feltételek: A nyereményjátékban cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték vége előtt a tizennyolcadik életévüket betöltötték és érvényesen válaszoltak kommentben a játék felhívás alá. Érvényesen nem játszhatnak a szervező munkavállalói, és azok közeli hozzátartozói. Az előírttól eltérő formátumú kommentek helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. Minden személy csak egy érvényes kommentet adhat le.

Nyereményjáték időtartama:

A nyereményjáték kezdete: 2020.12.14.

Vége: 2020.12.16. 14.00 óra

Sorsolás: 2020.12.16.16.00 óra

Nyertes kiválasztása: A nyereményjáték nyerteseit egy sorsoló program segítségével automatikusan, véletlenszerűen választjuk ki a kommentben válaszolók közül. Minden személy csak egy érvényes kommentet adhat le. A nyertest Facebook oldalunkon keresztül, a poszt alatti kommentben, megjelölés útján értesítjük.

Nyeremény: 1 db Bitang vászontáska. A nyereményért a sorsolást követő 3 napon belül jelentkeznie kell a nyertesnek, Facebook oldalunkra küldött üzenetben, vagy az info@bitang.hu címre küldött levélben jelezheti nyeremény átvételi szándékát, és egyeztetésre kerül annak módja is. A nyertes a nyeremény átvételével elfogadja kérésünket, mely szerint képet kell készíteni nyereményéről és azt a rendelkezésünkre kell bocsátania.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

Torma Tibor Róbert ev. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. // This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.