Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft értékű rendelés felett!

Kicsi a bors, de erős: itt a Bitang mini print széria!


Új webshop, új minták, új méretek! Fogadjátok sok szeretettel a Bitang pólók családjának legújabb tagjait, a kis cuki, de annál menőbb, mindenki szívéhez közelálló, nagyon bitang kis mintákat!

Arra gondoltunk, hogy kipróbáljuk, hogy mutatnának egyedi, design mintáink nem teljes, fullos méretben a pólókon, hanem kis kompaktra átalakítva, finoman megbújva a szívünkhöz azért közel, letisztult designban tálalva. És tudjátok mit? Bomba lett! A mini print széria darabjai egytől egyig fekete pólókon visszaköszönő fehér grafikák, szívhez igazított kis printekkel, plusz minden póló hátán, jobbra lent a Bitang logó is megtalálható!

Mondhatjuk, hogy a lényeg részletekben rejlik, hiszen mi is minden egyedi mintánk esetében nagy hangsúlyt fektetünk a grafika kidolgozottságára, az apró részletekre. Ez az odafigyelés pedig még inkább üt, ha a komplett minta is kicsiben nyomul! Kávé nélkül nem élőknek a Mini Mokka presszós kivitelben, vagy a nehezebben ébredőknek a Feketeleves pólónk a tökéletes választás. Az örök lázadóknak, és képzeletbeli szörflegendáknak a Lángoló barkas egyedi pólónk lesz az alapdarab! Repülő malac design pólónk pedig kötelező minden igaz vidéki lelkületűnek, akiknek nincs reggeli, de még uzsonna se malacságok nélkül, és tudják, hogy a kolbászmenyország nem mese!

A minta mérete természetesen nem ment a minőség rovására sem, mini print szériás egyedi pólóinkat is 100% pamut pólókra nyomjuk, szitanyomás technikával, prémium festékkel, hogy jó sokáig bírják a kiképzést! Akik szeretik a szolidabb, visszafogottabb, de instant magyar menő cuccokat, azoknak kifejezetten ajánljuk a mini print szériát!

Ha csipázod a klasszikus, letisztult, egyedi design pólókat, akkor válogass a legújabb kollekciónkból kedvedre! Itt beszerezheted a legújabb bitangságokat: https://bitang.hu/collections/mini-print-szeria