Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft értékű rendelés felett!

Itt egy bitang ajándék a Mikulástól!


Ho-ho-hó, bitangok! Ezerrel pörög a Mikulás idei turnéja, ennek örömére pedig egy 5000 Ft értékű Bitang ajándékkártya is egy szerencsés csizmájában landolhat! Csekkold Facebook oldalunkat a játék pontos leírásáért! 

Játék vége: 2020.12.07. 12.00

Sorsolás időpontja: 2020.12.07. 14.00  

 

Játékszabályzat: 

Torma Tibor ev. nyereményjátékot hirdet "Ho-ho-hó, bitangok!”címmel.

Részvételi feltételek: A nyereményjátékban cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték vége előtt a tizennyolcadik életévüket betöltötték és érvényesen válaszoltak kommentben a játék felhívás alá. Érvényesen nem játszhatnak a szervező munkavállalói, és azok közeli hozzátartozói. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. Minden személy csak egy érvényes kommentet adhat le.

Nyereményjáték időtartama:

A nyereményjáték kezdete: 2020.12.06.

Vége: 2020.12.07. 12.00 óra

Sorsolás: 2020.12.07.14.00 óra

Nyertes kiválasztása: A nyereményjáték nyerteseit egy sorsoló program segítségével automatikusan, véletlenszerűen választjuk ki a kommentben válaszolók közül. Minden személy csak egy érvényes szavazatot adhat le. A nyertest Facebook oldalunkon keresztül, a poszt alatti kommentben, megjelölés útján értesítjük.

Nyeremény: 1 db 5000 Ft értékű Bitang ajándékkártya. A nyereményért a sorsolást követő 3 napon belül jelentkeznie kell a nyertesnek, Facebook oldalunkra küldött üzenetben, vagy az info@bitang.hu címre küldött levélben jelezheti nyeremény átvételi szándékát, és egyeztetésre kerül annak módja is. A nyertes a nyeremény átvételével elfogadja kérésünket, mely szerint képet kell készíteni nyereményéről és azt a rendelkezésünkre kell bocsátania.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

Torma Tibor Róbert ev. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. // This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.